HR-toolbox


Zoeken:
zoeken

Powered by Xanti CMS

De HR toolbox bevat verschillende testen. Enkele voorbeelden zijn:

 
De HappyTest of gelukstest is een instrument voor het inventariseren van je behoeften en de toetsing van de realisatie hiervan. Het motto is leef bewust en durf te kiezen. Wordt gelukkig.

Start de HappyTest

Met de DUOjobdiagnosetool bepaal je of je in deeltijd kunt werken of het optimaliseren van de deeltijdfunctie met oog op productiviteit en efficiëntie.

Start de DUOjobdiagnosetool


 
Met de ondernemerstest voor vrouwen, bepaal je welke vaardigheden je hebt om succesvol te ondernemen.

Start de ondernemerstest voor vrouwen



TEST SUCCESSO IMPRENDITORIALE
Lei è dotata delle competenze giuste per intraprendere?
Con questo test può determinare se ha le capacità giuste per essere un'imprenditrice di successo.
Start TEST SUCCESSO IMPRENDITORIALE




Met de DUOjobdiagnosetool voor Medici bepaal je als medicus of je in deeltijd kunt werken of je optimaliseert de deeltijdfunctie met oog op productiviteit en efficiëntie.

Start de DUOjobdiagnosetool voor medici

 

Met het Evaluatiesysteem voor Medici is het eenvoudig om zicht te krijgen in het functioneren, het maken van opleidingsplannen en verbeteren van competenties.

Start het Evaluatiesysteem voor Medici [testfase]

 

Met de Loopbaanpotentiemeter bepaal je je carrièreperspectief, meet de prestaties en het potentieel. Het ontmaskert vooroordelen en objectiveert. Uitstekend hulpmiddel bij levensfasebewust personeelsmanagement.

Start de Loopbaanpotentiemeter

 

Met de Levensfasescan word je je bewust van de levensfase waarin je verkeerd. Het helpt bij het bewust kiezen met het oog op arbeidsvoorwaarden en loopbaanplanning.

Start de Levensfasescan

 

De Barrièremeter voor mannen is bedoeld voor mannen met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar die een andere verhouding tussen werk en zorg wensen.

Start de Barrièremeter voor mannen



The Men's Barrier Metre is meant for men with children up to age 12, who want more of a balance between work and care giving. With the help of the Men's Barrier Metre, you can see where possible barriers lie.

Start the Men's Barrier Metre


De Barrièremeter voor vrouwen is bedoeld voor vrouwen met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar die een andere verhouding tussen werk en zorg wensen.

Start de Barrièremeter voor vrouwen

 

De Win Win toolkit helpt bij het realsieren van leeftijdsbewustpersoneelsbeleid.

Ga naar de 'Win win toolkit'